عمده فروشی پنیر لیقوان و نگهداری ان

فروش عمده پنیر لیقوان به شرکت های پخش

پنیر لیقوان پس از تولید و گذراندن مراحل رسش اماده فروش میشود.

برای خرید پنیر لیقوان به صورت عمده در ابتدا حلب را از گوشه پایین حلب باز میکنیم تا هم نرمی و سفتی پنیر را ببینیم.

هم طعم پنیر را تست کنیم و همینطور وزن خالص حلب را به دست بیاوریم. بعد از باز کردن حلب البته از گوشه حلب و رویت پنیر حلبی را لحیم کاری میکنند تا خراب نشود.

شرایط آبکشی حلب

پنیر را از گوشه حلب باز کرده اب آن را خالی میکنیم به ازای هر صد حلب پنیر مورد معامله ۵ حلب باز میشود {اگر پنیر داخل حلب نرم باشد نرمی آن در ته حلب میباشد}ترجیحا از ته حلب باز میکنند.

پنیر هایی که به دلایلی نرمی دارند و کاملا سفت نشده اند آبکشی نمیشوند.(چون شوراب را داخل خود نگه میدارد و وزن بالاتری به دست می آید)

و بعد از آبکشی وزن ظرف حلب که یک کیلو هست را از وزن کل کسر میکنند.

نگهداری پنیر بعد از خرید (قبل از ارسال به شهر مورد نظر)

چون در عمده فروشی پنیر لیقوان به تعداد بسیار زیاد خرید و فروش میشود و طبیعتا حریدار ممکن است جا و سرمای لازم برای نگهداری پنیر را نداشته باشد.

بعد از خرید خریدار یک کد به نام خود در سردخانه باز میکند و پنیر ها را به اسم ود به امانت در سردخانه میگذارد. بعد از آن به اندازه نیاز خود از سردخانه برمیدارند.البته برای هر ماه نگهداری هر حلب پنیر مبلغ ۲هزار تومن دریافت میشود.

توصیه های بنده به عنوان یک تولید کننده

اولا برای شروع کار فروش پنیر لیقوان قبل از خرید به فکر محل نگهداری پنیر باشید(حداقل یک یخچال ایستاده).

دوما کار پخش پنیر لیقوان نیازمند تجربه است و تجربه در حین کار کردن به دست می اید برای ورود به بازار پنیر پیشنهادم این است که کارتون رو از فروش پنیر های سایز کوچک بسته بندی شده شروع کنید.

سوما ریسک نکنید خرید عمده پنیر لیقوان در ابتدای کار لازم نیست کارتون رو با دو حلب سه حلب شروع کنید.قیمت گذاری پنیر لیقوان

 

 

ﭘﻨﻴﺮ ﻟﻴﻘﻮان | خرید پنیر | فروش پنیر | پنیر گوسفندی

 

 

 

http://lighvan.ir

۹

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Solve : *
22 − 14 =