پخش پنیر لیقوان شغلی راحت با درآمد بالا

پخش پنیر لیقوان کاری است که همه نمیتوانند انجام بدهند اما کسانی که در این عرصه وارد شده اند اگر با چم و خم کار آشنا باشند درآمد بالایی دارد.

آبکشی پنیر یک مراجع از مراحل پخش پنیر لیقوان
پخش پنیر لیقوان نیازمند یک مقدار آشنایی با مراحل کار است

چیز هایی که یک فروشنده پنیر نیاز دارد

برای فروش موفق پنیر لیقوان در ابتدا نیازمند یک سردخانه هستید اگر در شهر شما سردخانه های عمومی یا اجاره ای فعال هستند پس خیالتان راحت است.

اگر سردخانه عمومی در شهرتان ندارید باید یک سردخانه کوچک راه اندازی کنید.اگر توان راه اندازی سردخانه کوچک را هم ندارید یک یخچال قصابی ایستاده بالا صفر کار شما را راه می اندازد.

در مرحله دوم شما نیازمند یک خودرو هستید

در اصل برای کار پنیر از ماشین های یخچال دار استفاده میشود.نیسان یخچالی بهترین گزینه برای پخش پنیر لیقوان است.اما یک نیسان با یخچال هزینه بالایی دارد و گاها کسانی که سرمایه کمی دارند نمی‌توانند آن را بخرند.

اما بدون نیسان یخچالدار هم میشود پنیر لیقوان پخش کرد.حتی با یک پراید هم میشود پنیر لیقوان فروخت.بله تعجب نکنید شما میتوانید با خودروی شخصی خودتان کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

در فصل سرما یا در شهر هابی که دمای هوا متعادل است هیچ مشکلی با خودروی بدون یخچال نخواهید داشت.اما در فصل گرما و بخصوص در شهر هایی مثل اهواز که معمولا دمای هوا بالاست باید حلب های پنیر را نزدیک هم بچینید.کار های ویزیتوری و هماهنگی های فروش را انجام دهید و بعد از آن پنیر را از یخچالتان خارج کنید.چون هم حلب ها وزن بالایی دارند و هم شورآب پنیر ظرفیت دمایی بالایی یعنی تا سه ساعت اصلا آنقدر گرم نمیشود که پنیر آسیب ببیند.

اگر پنیر داخل ماشین گرم شد چه میشود؟

فروشپنیر گاها ضرر هایی هم دارد.مثلا همین گرم شدن پنیر در شرایط غیر ایزوله.پنیر لیقوان یک نوع پنیر با رطوبت متوسط به بالاست وقتی دمای پنیر از ۱۰درجه سانتی گراد بالا تر رفت رطوبت خود را از دست میدهد.و اصطلاحاً خشک می‌شود.و کیفیتش افت می‌کند.اما شما هنوز متضرر نشدید چون اگر ۳روز در دمای یک درجه سانتیگراد نگهداری شود به حالت قبل برمیگردد.

شما باید قبل از شروع به کار پخش پنیر  باید لحیم کاری حلب را یاد بگیرید.

آب کشی پنیر را یاد بگیرید. که همه این ها نهایتاً یک هفته زمان نیاز دارد. اگر واقعاً علاقه به این کار دارید میتوانید با ما هماهنگ شده. و در محل کارگاه تولیدی فاخر لبن

 واقع در روستای لیقوان به صورت حضوری آموزش های لازم را ببینید.ضمنا دوره آموزشی پخش پنیر هر ماه آخر برج به مدت ۳روز در محل کارگاه برگزار می شود.

 و هزینه ای ندارد با اقامت رایگان در مهمان سرای کارگاه تولیدی فاخر لبن لیقوان جهت هماهنگی با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۹۱۴۲۵۳۶۴۶۶

۰۹۳۶۶۹۹۶۲۰۰

۰۹۱۴۷۶۷۲۴۶۶

۰۹۱۴۷۶۷۲۴۶۵

۰۴۱۳۶۳۲۶۴۴۵ 


نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *