پنیر لیقوان اصل

پنیر اصل لیقوان

پنیر لیقوان را از لیقوانی ها بخرید

پنیر لیقوان اصل یا پنیر خود لیقوان را از کجا تهیه کنیم

بعضی از محصولات هستند که تشخیص کالای اصل از تغلبی کار مشکلی است مثل عسل.

یا بعضی از محصولات هستند که فیک آن ها میتواند مضر باشد مثل کره.

اما در مورد پنیر لیقوان اصل موضوع فرق میکند.

نه تشخیص پنیر اصل نیازمند مهارت خاصی است. نه اگر دقت نکرده باشید و به جای پنیر اصل مثلا پنیر سفیده خوان گرفته باشید ضرر خاصی کرده اید چون فیک پنیر اصل/ پنیر لیقوان است که آن هم خوشمزه و سالم و مفید است.

چگونه پنیر اصل را تشخیص بدهیم

بهترین راهکار برای تهیه پنیر اصل این است که از لیقوان پنیر بخرید.

لیقوان کجاست؟لیقوان یک روستا در چند کیلومتری تبریز است.

روستایی با ده هزار نفر جمعیت و طبق آمار بهمن ماه ۱۴۰۰که توسط سازمان پشتیبانی دام به سرپرستی جناب دکتر حمد حسینی انجام شد تعداد کل دام های شیر ده دویست هزار راس میباشد.

همه شیر های این گوسفند ها تبدیل به پنیر لیقوان میشوند.و حدودا صد برابر این مقدار شیر هم از روستا های اطراف به لیقوان آورده میشود که آم ها هم پنیر لیقوان میشوند.

چه مقدار پنیر اصل در سال تولید میشود؟

هر گوسفند بسته به تغذیه و نژادش چیزی ما بین نیم کیلو تا یک کیلو شیر میدهد و طبق براورد دام داز های لیقوان دام های لیقوان به طور متوسط ۷۰۰گرم شیر میدهد.فصل دوشش گوسفندان یعنی از زمن زایمان گوسفند تا زمان خشک شدن شیر در لیقوان و دشت مغان بین حدودا هفت ماه در سال است یعنی از ابتدای برج۹ شروع شده تا انتهای خرداد ماه با یک حساب سر انگشتی هفتصد گرم شیر در طی ۲۱۰ روز برای ۲۰۰۰۰۰گوسفند میشود ۲۹۴۰۰۰۰۰لیتر شیر برالی تولید هر کیلو پنیر۴ کیلو شیر گوسفندی مصرف میشود و هر حلب پنیر ۱۴ کیلو پنیر دارد یعنی تعدادکل حلب های پنیر اصل به طور تقزیبی میشود پانصد هزار حلب که مقدار قابل توجهی است.

شکل پنیر لیقوان اصل

در گذشته پنیر لیقوان اصل از روی ظاهر قابل تشخیص بود اما امروزه شرکت های بزرگ پاستوریزه کاری با شیر گاوی میکنند که پنیرش از لحاظ شکل شبیه پنیر لیقوان میشود.شما باید یرای تشخیص پنیر اصل به طعم آن رجوع کنید چرا که طعم آن قابل کپی کاری نیست.پنیر لیقوان طعم ترد و خوشمزه و بی خوب و رنگ بسیار سفید دارد.

کارگاه های فعال تولیدی پنیر اصل

تولید کننده های زیادی در زمینه پنیر لیقوان فعال هستند که پنیر های خوبی نیز تولید میکنند گاها بهتر از پنیر اصل  و قصد ما به هیچ وجه اهانت به هم روستایی ها و هم کار های غزیزمان نیست اما کل پانصد هزار حلب پنیر اصل  که براورد کردیم در یازده کارخانه و کارگاه فراوری میشوند که به ترتیب مقدار تولید عبارتند از 

کارخانه تولیدی احمدی لیقوان.کارخانه تولیدی احسنی لیقوان با مارک احسن لبن.کارگاه تولیدی فاخر لبن لیقوان.کارگاه تولیدی امینی لیقوان.کارگاه تولیدی ارفعی.

کارگاه تولیدی محسنی .کارگاه حیاطی.کارگاه تولیدی حاج خیر الله شاهی.و تولیدی شاهینی و تولیدی زارعی.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
22 ⁄ 11 =