لیقوان چیست

 لیقوان چیست و از چه چیزی تولید میشود تفاوت پنیر تبریز و لیقوان

همه ما همه روزه از انواع لبنیات استفاده میکنیم. و برای همه مان اظهر من الشمس است که لبنیاتی که مصرف میکنیم از شیر تولید شده است پنیر لیقوان چیست.

اولا پرسش را اصلاح میکنم به جای لیقوان چیست باید بگوییم لیقوان کجاست.وچرا پنیر به نام روستا معروف شده است.

لیقوان روستایی در اطراف تبریز است که هم شیر خود روستا هم شیر منطقه سهند در انجا تبدیل به پنیر میشود

و در چواب این پرسش که پنیر لیقوان چیست و از چه تولید شده.http://ligvan.ir

پنیر لیقوان از شیر تازه گوسفند تولید میشود

هیچ جا شیر خشک گوسفندی به صورت صنعتی وجود ندارد و اگر باشد هم نمیتوان از ان پنیر لیقوان تولید کرد و اگر بشود هم به صرفه نیست

باید گفت که پنیر لیقوان نوعی پنیر مرطوب است که از شیر گوسفندی تازه پاستوریزه شده تولید شده.

بسته به نوع شیر و مراحل های تولید آن اسم هایی روی لبنیات است.

که همه ما از زمانی که زبان باز کردیم آن ها را میشناسیم.اما امروزه با حقیقتی تلخ روبه رو هستیم.

و آن استفاده از شیر خشک صنعتی در صنایع پاستوریزه به جای شیر تازه.

شیر خشک به خودی خود مضر نیست اما به هر حال گرمای بالایی دیده مدت زمانی دپو شده و نگهدارنده هایی و در صورت صنعتی بودن ناخالصی هایی دارد.

اما قسمت تراژدیک ماجرا اینجاست که نگهدارنده هایی که برای شیر خشک استفاده شده. با نگهدارنده هایی که زمانی که شیر خشک به پنیر تبدیل میشود استفاده میشود تداخلاتی با هم دارند.پنیر لیقوان چیست

که منجر به انواع بیماری های کبدی و زمینه هایی برای رشد سرطان در بدن ایجاد میکنند.

آیا پنیر لیقوان هم از شیر خشک تولید میشود؟

در جواب این سوال باید گفت خیر چون اولا هیچ جای لیقوان هیچ کارگاه فراوری شیر خشک وجود ندارد. پنیر لیقوان چیست دوما باکتری هایی که فعالیت تخمیری را شروع میکنند در پروسه خشکاندن شیر از بین میرود.

و عملا پنیر لیقوان از شیر خشک حاصل نمیشود.

سوما نیازی به این کار نیست چون حشکاندن شیر برای نگهداری آن است و هزینه هایی هم دارد.

ما به جای خشکاندن شیر آن را پنیر میکنیم و بدون هزینه نگهداری میکنیم.

و همه ما میدانیم که پنیر هر چه کهنه تر بهتر و خوش طعم تر و گران تر.پنیر لیقوان چیست

محصول پنیر لیقوان بانگهداری هیچ مشکلی ندارد.

استفاده از شیر خشک برای پنیر مثل این است که برای تهیه سرکه انگور نارس را کاملا خشک کنید و بذارید بماند. تا هر روزی که نیاز به سرکه داشتید آن را سرکه کنید.

عملا نیازی به این کار نیست چون سرکه هم مثل پنیر یا هر چیز تخمییری دیگر با کهنه شدن بهتر میشود.

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

کافیست یک روز از ساعت یازده تا چهار بعد از ظهر در هر جای لیقوان ده دقیقه بایستید.پنیر لیقوان چیست

 میبینید که شیر ها را سوار اسب ها و قاطر ها کرده اند و به کارگاه ها میبرند.

حتی میتوانید سری به داخل کارگاه ها بزنید که در جا شیر را داخل بشکه ها میریزند و مایه پنیر میزنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Solve : *
12 × 1 =