بهترین مارک پنیر لیقوان

شناخت بهترین مارک های پنیر لیقوان

برای شناخت بهترین مارک پنیر لیقوان در ابتداباید تاریخچه کارگاه های تولیدی پنیر لیقوان و همچنین تاریخ تولید پنیر لیقوان را بررسی کنیم.در حال حاظر تعداد ۲۳ کارگاهدر لیقوان مشغول تولید پنیر هستند که ۵ کارگاه از قدیمی های لیقوان هسند. و دستور خاص تولید پنیر لیقوان مختص این ۵ کارگاه است.که عبارتند از تولیدی یاری لیقوان {که قدیمی ترین تولیدی پنیر لیقوان به صورت کارگاهی میباشند }تولیدی احمدی لیقوان {مرحومحاج حسن احمدی که از شناخته شده ترین پنیر سازی ها در دهه ۴۰ بودند}تولیدی امینی لیقوان و تولیدی فاخر لبن و تولیدی صمیمی.البته کارگاهها دیگری هم در لیقوان فعالیت میکنند ومحصولات خوبی هم تولید میکنند.

پنیر لباس نیست که فلان مارک برند باشد

شرایط تولید پنیر در کیفیت آن تفاوت ایجاد میکند

بغد از بحث شیر در تولید پنیر لیقوان و تولیدی های اصلی پنیر مهم ترین مورد در تولید پنیر لیقوان نگهداری پنیر و رسش پنیر لیقوان است. که بسته به نوع تولید در گرمخانه.زاغه.یا سردخانه نگهداری میشود. البته همه پنیر های تولید شده برای نگهداری بعد از رسش به سردخانه انتقال می یابند.مثلا پنیری که با مایه پنیر فرانسوی تولید شده باید حتما حدود یک ماه در گرمخانه نگهداری شود. یا پنیری که ۳روز در تشت ها {قبل از رفتن داخل حلبب}نگهداری شده به زاغه و گرمخانه نیازی نداری و از همان روز اول در سردخانه نگهداری میشود.به هر حال بهترین طعم در پنیری هست که حداقل ۲ماه در زاغه نگهداری شده باشد.

مورد سوم که در طعم پنیر لیقوان تاثیر زیادی دارد کهنه کردن پنیر است.به طوری که هر چقدر کهنه تر با کیفیت تر.البته پنیر های فراوری شده با شیر گاو یا پنیر هایی که درصدی شیر گاو دارند بسته به درصد شیر گاو حدود ۷-۸ماه بغد از تولید شروع به تلخ شدن میکنند.و پنیری قابلیت کهنه کردن را دارد که از شیر تمیز خالص گوسفندی در محیط کاملا بهداشتی فراوری شده باشد و در حلب های بهداشتی داخل محیط ایزوله ی حلب نگهداری شده باشدhttp://ligvan.ir

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Solve : *
24 − 13 =