عمده فروشی پنیر لیقوان و شرایط آن
عمده فروشی پنیر:پنیر لیقوان پس از گذراندن دوره زاغه برای نگهداری و کهنه شدن در سردخانه های پنیر نگهداری میشود.و برای خرید پنیر لیقوان به صورت عمده حتما باید در سردخانه حضور داشته باشید. تا پنیر را آبکشی کنید و خریداری نمایید.
پنیر لیقوان را به صورت عمده از چه کسی بخریم
برای خرید عمده پنیر لیقوان حتما باید پنیر را از تولید کننده و صاحب برند خریداری کنید.به اصطلاح از تولید کننده بخرید نه از دلال و بازاری.آدرس و شماره تماس و گاها حتی اسم صاحب برند روی حلب پنیر نوشته شده است.مثلا روی پنیر فاخر لبن آدرس کارگاه شماره تماس ما و اسم شخص آقای یونس ناصح لیقوان به این صورت:
(تولید شده در کارگاه تولیدی یونس ناصح با برند اختصاصی فاخر لبن) نوشته شده.
پنیر لیقوانی بخرید که حتما دارای سیب سلامت باشد
تا ده سال قبل یعنی قبل از سال 91 تولید پنیر لیقوان تحت نظارت هیچ سازمانی نبود. اما امروزه پنیر لیقوان تحت نظارت سازمان غذا و دارو قرار گرفته و کارگاه های معتبر با سیب سلامت فعالیت می کنند.

دلال ها هیچ تعهدی نسبت به پنیر ندارند:
وقتی مقداری پنیر از یک کارگاه معتبر خریداری میکنید. تا زمانی که پنیر به طور کامل فروش نرفته تحت ضمانت تولید کننده پنیر هستید. و اصطلاح رایجی است که به تورکی میگویند:(پنیر بوغاز دان آشاغا گدمیین جه پنیر چی نون دو)یعنی تا زمانی که پنیر از گلوی مشتری پایین نرفته اگر مشکلی داشت پای تولید کننده است.البته تعهد تولید کننده در صورتی است که پنیر با ماشین یخچال دار حمل شده باشد. و در دمای 2-4 درجه نگهداری شده باشد.
پنیر را خوب آبکشی کنید
برای خرید پنیر حتما حتما پنیر را از ته حلب به صورت گوشه ای باز کنید.و آبش را کاملا خالی کرده و یک کیلو برای وزن حلب کسر کنید.علت تاکید بر باز کردن حلب از ته این است که اگر پنیر نرمی یا شلی یا خرد شوندگی داشت از ته حلب بهتر متوجه میشویم