راز پنیر لیقوان چیست و چرا هیچ پنیر طعم پنی لیقوان را ندارد
سالهاست که به دلیل انزوای اقتصادی کشور ما تولید کنندگان پنیر لیقوان فرصت های حضور در نمایشگاه های بین المللی صنایع غذایی و جشنواره های پنیر را از دست می دهیم راز پنیر لیقوان
.
اما زمانی که در جشنواره ملی پنیر اسپانیا حاظر شدیم (از 28 آوریل 2018تا 1مه ادامه داشت).
بعد از چند بار تست شدن پنیر لیقوان همه توجه ها به سمت ما جلب شد .
و سوال اصلی که پرسیده میشد این بود راز پنیرتون (راز پنیر لیقوان)چیه.
در منطقه اکسترمادورا پنیر ها اغلب از شیر گوسفند تهیه میشوند. و با پنیر لیقوان هم خانواده هستند اما متاسفانه چیزی به نام کهنگی ندارند
اولین راز پنیر لیقوان
اولین راز پنیر لیقوان که کیفیت آن را از بقیه پنیر ها متفاوت میکند نوع شیر استفاده شده برای تولید پنیر است.
شیری که برای تولید پنیر استفاده میشود باید تازه و گوسفندی و تمیز باشد.
در غیر این صورت در مرحله سوم تولید خراب میشو و هیچ کاری نمیتوان کرد.
دومین راز پنیر لیقوان
دومین علتی که طعم پنیر لیقوان را از بقیه پنیر ها متمایز میکند روش ساخت پنیر لیقوان است.
کاری بسیار با ظرافت و دقت و تمیز. یک روش پخت انحصاری. متفاوت از بقیه روش ها.ترکیبی از صنعت و کار دست.
سومین راز پنیر لیقوان
سومین علتی که برای طعم بی نظیر پنیر لیقوان میتوان بیان کرد: نگهداری پنیر ها به مدت سه ماه در زاغه های پنیر.
به طوری که در طی این سه ماه به حد اکثر رسیدگی برسد. و پس از آن به سردخانه انتقال می دهیم.
چهارمین راز پنیر لیقوان
چهارمین علتی که برای طعم پنیر لیقوان و همچنین سفتی و چاقو خوری پنیر لیقوان میتوان گفت: کهنگی پنیر است.
پنیر مثل ترشی سیر یک محصول تخمیری است. و به قول معروف پنیر هرچه کهنه تر بهتر.تا جایی که اکثرا فروشندگان پنیر پنیر های زیر یک سال رو روانه بازار نمیکنند
کارگاه تولیدی فاخر لبن اولین و بزرگترین تولید کننده پنیر لیقوان
شماره تماس
09145400077
09142536466
09147672466